YOZGAT / ŞEFAATLİ - Paşaköy Ortaokulu

Okulumuzda 12.02.2019 Salı Günü Saat 12:00 de Ortaokul Veli Toplantımız Vardır.

Mrt

İkişer kişiden oluşan takımlar arasında düzenlenen Mangala Ligi etkinliğine okulumuzdan yirmi takım katılmış olup, turnuva tarihimiz 7-8 Nisan olarak güncellenmiştir.

Turnuvayı ilk üçte bitirecek takımlar ilimizi temsilen 28-29 Nisan tarihleri arasında Antalya´da Türkiye Şampiyonasına katılacak ve Türkiye´yi yurtdışında temsil hakkı için mücadele vereceklerdir.

Mrt

Başvuru yapan tüm ogrencilerimiz kayıt işlemleri tamamlanmıştır. Turnuva tarihleri açıklandığı gün ilan edilecektir. Toplam 20 takım iki grupta mucedele edecektir.

Ara

Okulumuzda 22/12/2017(yarın) tarihinde saat 14:00´da 8/A sınıfı dönem ortası veli toplantısı yapılacaktır. Değerli velilerimizin, çocuklarımızın geleceği  için toplantıya katılmalarını önemle rica ederiz.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Okul Öncesi, 1. Sınıf ve 5. Sınıf öğrencilerimiz için 11 Eylül 2017 de, diğer sınıflar için 18 Eylül 2017 Pazartesi günü başlayacaktır.

Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

May

Paşaköy Olimpiyatları kapsamında düzenlenen kızlar voleybol turnuvasında 5/A sınıfı turnuvayı birinci olarak tamamlamıştır.

May

İlçemizde düzenlenen 5. sınıflar arası bilgi yarışmasında okulumuz dereceye girememiştir.

May

İLÇEMİZDE DÜZENLENEN VOLEYBOL TURNUVASINDA KIZLARIMIZ ÜÇÜNCÜLÜK MAÇINI KAYBETMİŞTİR. MAÇ SONUCU: PAŞAKÖY ORTAOKULU 0 - 2 ŞEFAATLİ İMAM HATİP ORTAOKULU.

May

Okulumuzu bugün(16/05/2017) Kardeş okulumuz Şehit Adnan Menderes Gülbaş İlkokulu öğrencileri saat 13:30 ´da ziyaret edecektir.

May

İlçemizde 5. sınıflar arasında yapılacak bilgi yarışması Halk Eğitim Merkezinde bugün (16/05/2017) saat  14:00 ´te yapılacaktır.

May

Okulumuz voleybol takımı 16 Mayıs Salı günü saat 14.00´ te üçüncülük maçına çıkacaktır. Kızlarımıza başarılar dileriz.

May

İLÇEMİZDE DÜZENLENEN VOLEYBOL TURNUVASINDA KIZLARIMIZ YARI FİNAL MAÇINI KAYBETMİŞTİR. MAÇ SONUCU: PAŞAKÖY ORTAOKULU 0 - 2  FATİH ORTAOKULU.

May

Okulumuzda 5. sınıf öğrencileri arasında 15 mayıs 2017 (yarın) Bilgi Yarışması düzenlenecektir.

May

Okulumuz voleybol takımı 15 Mayıs Pazartesi günü saat 13.00´ te diğer grup birincisi Fatih Ortaokulu ile mücadele edecektir. Kızlarımıza başarılar dileriz.

May

Bu yıl 4. sünü gerçekleştireceğimiz bahçe dikimi çalışmamızı 16 Mayıs Salı günü öğleden sonra gerçekleştireceğiz. Bahçemiz, domates, biber, salatalık ve biber fidelerimiz dikime ; kavun ve karpuz tohumlarımız ekime hazırdır.