YOZGAT / ŞEFAATLİ - Paşaköy Ortaokulu

Haz

Okulumuzda bulunan ağaçların bakımı başta okul müdürümüz sayın Halit ÖNAL ve kıymetli öğretmenimiz Mesut AÇIKGÖZ olmak üzere diğer öğretmenlerimiz ve personelin yardımıyla yapılmıştır.

Haz

Okulumuzda karne töreni düzenlenmiştir. Karne töreninde öğrencilerimize ödülleri verilmiştir.

May

Bu yıl 4. sünü gerçekleştirdiğimiz bahçe dikimi çalışmamızı tamamlamış bulunmaktayız. Bahçemizde, domates, biber, salatalık ve biber fidelerimiz dikilip ; kavun ve karpuz tohumlarımız ekilmiştir. Bu çalışmada emeklerini esirgemeyen okul müdürümüz sayın Halit ÖNAL ve müdür yardımcımız sayın Yavuz KANTARCI başta olmak üzere, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve personelimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzu kardeş okulumuz Şehit Adnan Menderes Gülbaş İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ziyaret etmiştir. Öğrencilerimiz misafir olan arkadaşları ile oyunlar oynayıp sohbet etmişler ve bu şekilde kaynaşmışlardır. Paşaköy Ortaokulu ailesi olarak Şehit Adnan Menderes Gülbaş İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerine bu anlamlı ve nazik ziyaretlendirenden dolayı sitemiz aracılığıyla bir kere daha teşekkür ederiz...

May

İlçemizde düzenlenen 5. sınıflar arası bilgi yarışmasında okulumuz dereceye girememiştir.

May

İlçemizde ve ilimizde yapılacak olan spor müsabakalarına öğrencilerimiz çalışmalarına başlamışlardır.

May

Okulumuzda 5. sınıf öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenledik.

May

Okulumuzda akla gelebilecek her çalışmada öğretmenlerimize ve öğrencilerimize öncülük eden okul müdürümüz yine iş başında.

Okulumuzda güvenlik tedbirleri kapsamında ilkokul ve ortaokul girişlerine korkuluk montaj çalışmaları yapılmıştır. Çalışmalarla yakından ilgilenen Okul Müdürümüz Sayın Halit ÖNAL görevlilerle birlikte korkuluk yapımını tamamlamışlardır.

May

Olimpiyatlar kapsamında düzenlenen futbol turnuvası sonuçlandı. Turnuvayı namağlup olarak 8/A sınıfı şampiyon tamamlamıştır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okul idaresi, öğretmenlerimiz ve velilerimiz tarafından okulumuz adına yaptırılan kütüphanemiz, okulumuz Türkçe Öğretmeni Emre ŞEREFLİ ve öğrencilerimizin düzenlemesiyle daha etkin hâle gelmiştir.  Kütüphanemiz ortaokul binasında kullanıma açıktır.

May

İlçemizde düzenlenen voleybol turnuvasında kızlarımız ikinci maçında Yavuz Sultan Selim Ortaokulunu üstün oyunlarıyla yenmişlerdir. Gruptan çıkmayı büyük ihtimalle garantileyen takımımız diğer maçın sonucuna göre liderlik şansını korumaktadır.Tüm öğrencilerimize ve Ömer KAPUSUZ öğretmenimize teşekkür ediyor ve bundan sonra oynanacak maçlarda takımımıza başarılar diliyoruz.

May

Erkek Futbol Takımımız Atatürk Ortaokulu ile yaptığı üçüncülük maçını kaybetmiştir. Takımımıza verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ederiz.

May

İlçemizde düzenlenen voleybol turnuvasında kızlarımız ilk maçında Atatürk Ortaokuluna kaybetmiştir.Bundan sonra oynanacak maçlarda takımımıza başarılar diliyoruz.