YOZGAT / ŞEFAATLİ - Paşaköy Ortaokulu

Teşekkürler Yozgat Gençlik Merkezi

Mrt

"Harman" adlı dergimiz ulusal ve yerel basının ilgisini çekmiştir.

Mrt

"Harman" adlı dergimiz başta kaymakamımız ve ilçe milli eğitim müdürümüz olmak üzere ilçemizdeki tüm okullara dağıtılmıştır.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik motivasyon arttırmak ve aileleri sınav konusunda bilgilendirmek için veli ziyaretleri başlatılmıştır.

Mrt

Okulumuz Şefaatlide bir ilki gerçekleştirerek okul dergisi çıkarmıştır.Öğrencilerimiz Yazma ve Yazma Becerileri dersinde yaptığı etkinliklerden oluşan dergimiz ilçemizde büyük bir beğeni kazanmıştır. Derginin hazırlanmasında ve düzenlenmesinde emeği geçen başta Türkçe Öğretmenimiz Hatice ÜNVER olmak üzere öğrencilerimize ve diğer öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Dergimizin çıkmasında okulumuza maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Şefaatli Belediyemize ve Başkanımıza ayrıca teşekkür ederiz.

Şbt

24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı.

Şbt

Boğazımızda kocaman bir düğüm olur her On Kasım´da. Geçen her yıl seni daha da çok aratır oldu. Sen bize bu cennet vatanı bıraktın Allah da seni cennet yurtlarında barındırsın.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Hatice ÜNVER´in hazırladığı "Uygarlıkların gelişmesinde para mı önemli yoksa bilim mi?" konulu münazara etkinliği yapılmıştır.

Ekm

Okulumuzda öğrencilere yönelik "Sağlıklı Yaşıyorum" konulu konferans verilmiştir.

Ekm

Okulumuzda Sinemaya gidemeyen öğrencilerimiz için "Sinema Etkinliği" yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz 8/A sınıfı öğrencilerimize mezuniyet töreni düzenlenmiştir.